OGIBiz Website

Menu
2866885
Main Description
2866913

Τι πρέπει να κάνω τι να προσέξω σε περίπτωση που με τρακάρει αυτοκίνητο ιδιαίτερα αν έχει ξένα νούμερα!

 1.     Καταρχήν προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας όσο το δυνατόν, διότι είναι προϋπόθεση διατήρησης οργανωμένης σκέψης και συλλογής των πιο κάτω απαραίτητων στοιχείων, ώστε να είναι σε θέση το γραφείο διεθνούς ασφάλισης και η ασφαλιστική μας εταιρεία να μας «βοηθήσει» να αποζημιωθούμε χωρίς να ταλαιπωρηθούμε.

2.      Πριν βγείτε από το αυτοκίνητό σας φωτογραφίστε ή βιντεοσκοπήστε ότι βλέπετε από το παρμπρίζ σας προς την κατεύθυνση του σημείου σύγκρουσης, βγείτε αφού ελέγξετε προσεκτικά την διέλευση άλλων οχημάτων για να μην τυχόν σας παρασύρουν και σας τραυματίσουν θανάσιμα, φωτογραφίστε ή βιντεοσκοπήστε τα αυτοκίνητα έτσι όπως έχουν βρεθεί μετά το ατύχημα καθώς και τα θραύσματα σε σχέση με το σημείο του δρόμου, την σήμανση (ταμπέλα STOP ή άλλη) και τέλος τοποθετήστε το τρίγωνο 50-70 μέτρα πριν το σημείο ακινητοποίησής σας και όχι κοντά στο αυτοκίνητό σας, γιατί οι ερχόμενοι προς εσάς οδηγοί θα δουν πρώτα το αυτοκίνητό σας και μετά το τρίγωνο, οπότε δεν το χρησιμοποιήσατε για τον σκοπό του!!

3.      Οπωσδήποτε καλέστε την τροχαία να καταγράψει το συμβάν όπως επίσης και τις ομολογίες των οδηγών, τι είπε δηλαδή ο καθένας, πχ αν στον δρόμο του άλλου υπάρχει STOP ή αν παραβίασε την εκ δεξιών προτεραιότητα, ή έπεσε πίσω σας, ή έκανε όπισθεν. Πρέπει να καταγραφεί τι έκανε ο υπαίτιος στο έγγραφο της Τροχαίας. Απαιτείστε το με επιμονή αλλά και ευγένεια διότι συνήθως υπάρχει αδιαφορία από τους ένστολους!

4.      Καλέστε επίσης και την φροντίδα ατυχήματος να καταγράψει το συμβάν και να βγάλει φωτογραφίες των σημείων σύγκρουσης, τον αριθμό κυκλοφορίας όπως και την πράσινη κάρτα, το δίπλωμα και το ασφαλιστήριο του υπαιτίου οδηγού του αυτοκινήτου με ξένα νούμερα κυκλοφορίας.

5.      Σε περίπτωση που δεν κάνετε τα παραπάνω ζητήστε ενυπόγραφη δήλωση του υπαίτιου ότι αποδέχεται την ευθύνη του ατυχήματος και τον λόγο που αποδέχεται ( πχ παραβίασε STOP ή έπεσε πίσω σας ) και φωτογραφίστε εκτός των πιο πάνω που ήδη αναφέραμε και το ασφαλιστήριο του που πρέπει να ελέγξετε αν είναι σε ισχύ καθώς και το δίπλωμά του. Μπορείτε να διαπιστώσετε εάν είναι ασφαλισμένο ή όχι στην διεύθυνση https://bit.ly/47Icbse   
Η παράγραφος αυτή (5η) ισχύει μόνο όταν σας τρακάρει αυτοκίνητο με Ελληνικά νούμερα κυκλοφορίας.

 

 

Τι είναι ασφάλιση

Η Ασφάλιση, στα νομικά και τα οικονομικά, είναι μια μορφή διαχείρισης κινδύνου, που χρησιμοποιείται πρώτιστα για να προστατεύσει ενάντια στον κίνδυνο πιθανών οικονομικών απωλειών. Ιδανικά, η ασφάλεια ορίζεται ως η δίκαιη μεταφορά του κινδύνου πιθανής απώλειας από μια οντότητα σε άλλη, σε αντάλλαγμα μιας λογικής αμοιβής. Γενικά, είναι μία σύμβαση, στην οποία ένα συμβαλλόμενο μέρος συμφωνεί να πληρώσει για τις οικονομικές απώλειες ενός άλλου συμβαλλόμενου μέρους, ως αποτέλεσμα ενός διευκρινισμένου γεγονότος

 

Υιοθετήστε την προνοητικότητα, κάνοντας σήμερα ασφάλεια για την προστασία της υγείας ή της περιουσίας σας και βελτιώστε έτσι την ποιότητα της ζωής σας, απαλλαγμένη από το άγχος της αβεβαιότητας του «ατυχήματος», όποιο και αν είναι αυτό, με τις δυνατόν μικρότερες ψυχικές & υλικές απώλειες!

Horizontal Image Area
2866914

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ για την πληρωμή εξόδων νοσοκομειακής περίθαλψης στα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό

 Δυστυχώς, η αδυναμία του κρατικού φορέα στην παροχή οργανωμένης & ποιοτικής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης αποτελεί μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.  Για το πιο απλό ως το πιο πολύπλοκο πρόβλημα, για προληπτικές εξετάσεις ή για θεραπευτική αντιμετώπιση, έχουμε την ανάγκη ενός φορέα υγειονομικής περίθαλψης, ο οποίος θα μας « αγκαλιάσει » και θα μας βοηθήσει να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά, έγκαιρα και με αξιοπρέπεια.

 Η σωστή και ολοκληρωμένη φροντίδα, από την πρόληψη και τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία, απαιτεί ένα ευρύτατο και συντονισμένο φάσμα ιατρικών υπηρεσιών, που δεδομένου των συνθηκών μπορεί να εξασφαλιστεί ουσιαστικά μέσω ιδιωτικών ασφαλιστικών προγραμμάτων. Εξάλλου, επενδύοντας στην ιδιωτική ασφάλιση επενδύετε στην ποιότητα ζωής, ειδικά σήμερα που η συνδρομή σας στα προγράμματα υγείας είναι εξαιρετικά προσιτή.

Main Description
2866915

Γιατί να κάνω Ασφάλιση Υγείας;

Γιατί η υγεία είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με την αγορά ενός ασφαλιστικού προγράμματος αποφορτίζεστε από το άγχος του κόστους των νοσηλίων και επικεντρώνεστε στη φροντίδα τόσο της δικής σας υγείας όσο και των δικών σας ανθρώπων με τον καλύτερο για εσάς τρόπο. Αποφεύγετε τη γραφειοκρατία (αναμονή, καθυστερήσεις…) είτε πρόκειται για ένα απλό παραπεμπτικό εξετάσεων, είτε για μια σοβαρή νοσηλεία. Απολαμβάνετε αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας.

Η ασφάλιση ΥΓΕΙΑΣ σας επιτρέπει να επιλέγετε το επίπεδο νοσηλείας που επιθυμείτε, στα νοσηλευτικά ιδρύματα της δικής σας επιλογής, και όχι μόνο σε κρατικά όπου συνωστίζεται πολύς κόσμος, όπου υπάρχουν λίστες αναμονής!

 Σας επιτρέπει να αναζητάτε ιατρικές υπηρεσίες αιχμής από ιατρούς & χειρουργούς της επιλογής σας, χωρίς ανησυχία ακόμη και για το ύψος των αμοιβών τους.

Σας παρέχει Άμεση Υγειονομική Μεταφορά και Ιατρική Βοήθεια, με κάθε μέσο μεταφοράς, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Είναι προσιτά σε κόστος, ιδιαίτερα εάν έχετε ομαδικό ασφαλιστήριο η συνδρομή σας περιορίζεται στο 30% της κανονικής συνδρομής σας!! Εάν για οικονομικούς λόγους αποφεύγετε να ασφαλιστείτε, αναλογιστείτε πόσο υψηλό θα είναι το κόστος αντιμετώπισης ενός ξαφνικού σοβαρού προβλήματος υγείας στην οικογένειά σας. Το προσιτό ύψος των ασφαλίστρων εξαμήνου ή τριμήνου ή και μηνιαίου ακόμη είναι σίγουρα πιο οικονομική επιλογή. Το κόστος αυτό μπορείτε να το μειώσετε ακόμη περισσότερο επιλέγοντας ένα «πλαφόν» μέχρι το οποίο η Εταιρεία δεν καταβάλλει αποζημίωση.

Το ποσό αυτό, ναι μεν το πληρώνετε εσείς σε περίπτωση νοσηλείας σας, κερδίζετε όμως μία σεβαστή έκπτωση στα ασφάλιστρα που πληρώνετε κάθε χρόνο. Σας επιβραβεύει με επιπλέον ποσό στην αποζημίωση, σε περίπτωση που κάνετε χρήση άλλου ταμείου ασφάλισης (δημόσιου ή ιδιωτικού). Σας προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε καταξιωμένους στο χώρο της υγείας ομίλους

Πότε να κάνω Ασφάλιση Υγείας;

Όσο νωρίτερα επιλέξετε να ασφαλιστείτε τόσο καλύτερα. Τώρα που είστε υγιής, καθώς τα τυχόν προβλήματα υγείας που παρουσιάζονται συχνότερα σε μεγαλύτερη ηλικία, αυξάνουν όχι μόνο το κόστος αλλά και την πιθανότητα απόρριψης ή εξαιρέσεων στην ασφάλισης σας από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Horizontal Image Area
2866916

Συμπληρωματική σύνταξη στην ηλικία και στο ποσό που θέλετε εσείς και όχι το κράτος στα 74 σας!

Πόσο αναγκαία είναι η δημιουργία ενός προγράμματος ιδιωτικής σύνταξης;

Πριν δείτε την σχετική μελέτη ρωτήστε το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και θα σας αποτυπώσουν την κατάσταση με τον πιο πειστικό τρόπο ότι η σύνταξη του κύριου ταμείου μας δυστυχώς είναι ανεπαρκές.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Main Description
2866917

Γιατί να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου με την συνεργασία διαμεσολαβητή και όχι μόνος μου στο internet;

Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος είναι ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά σας 365 ημέρες το χρόνο, οποτεδήποτε τον χρειαστείτε. Είναι πολύτιμος σαν τον γιατρό σας, γιατί στις δύσκολες στιγμές της ζωής σας θα είναι αυτός που θα τρέξει κοντά σας μετά την οικογένειά σας. Θα τον αλλάζατε ποτέ με ένα μηχάνημα, με μία τηλεφωνική γραμμή, με μία άγνωστη φωνή από ένα call center, με το διαδίκτυο; (Αν το κάνατε ήδη ξανασκεφτείτε το). Κι όταν συμβεί η ζημιά για την οποία ασφαλίζεστε που θα απευθυνθείτε; Ποιος θα’ ρθει κοντά σας στη δύσκολη στιγμή; Ο άγνωστος; Το... μηχάνημα; Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος δεν είναι ένας άχρηστος επαγγελματίας που μπορεί να υποκατασταθεί από ένα μηχάνημα, έναν τηλεφωνητή, έναν οποιονδήποτε. Είναι ένας άνθρωπος όπως εσείς, που νιώθει, αναγνωρίζει και κατανοεί τα προβλήματα, τις αγωνίες και τις ανάγκες σας. Εμπιστευτείτε τον.

Η ειδοποιός διαφορά της ασφάλισης μέσω διαμεσολαβητή (ασφαλιστή) σε σχέση με την απ’ ευθείας ασφάλιση μέσω internet ή στο γκισέ κάποιας τράπεζας, ενέχει κατά τη γνώμη μας μεγάλους και ανυπολόγιστους κινδύνους.

Ο ασφαλιστής σας θα σας αναλύσει το εύρος και το είδος των ασφαλιστικών καλύψεων & θα σας συμβουλέψει για τις πλέον χρήσιμες για την χρήση του αυτοκινήτου σας.

Θα αποφευχθούν λάθη που συνήθως γίνονται στην καταγραφή των στοιχείων σας λόγω απειρίας και μη γνώσης ασφαλιστικών όρων, γεγονός που στην ουσία σας καθιστά μερικώς ανασφάλιστο. Σκεφτείτε το αντικείμενο της δικής σας δουλειάς. Μπορεί ο καθένας να υποκαταστήσει επάξια την επαγγελματική σας αποτελεσματικότητα όταν δεν γνωρίζει τον τρόπο, την μέθοδο, την πρακτική και δεν έχει την πείρα;

Θα σας προτείνει την οικονομικότερη και όχι την "φθηνότερη" ασφαλιστική εταιρεία για τις καλύψεις που θέλετε.

Θα σας υποδείξει νόμιμους τρόπους για να ασφαλιστείτε φθηνότερα και να αποζημιωθείτε από περιστατικό με βάση τον τρόπο, την περιγραφή που θα δηλωθεί στην ασφαλιστική, γιατί ο ασφαλιστής λόγω πείρας γνωρίζει πως πρέπει να διατυπώσει την δήλωση ατυχήματος, ώστε να αποφευχθούν οι εξαιρέσεις του ασφαλιστηρίου.

Επίσης ο ασφαλιστής σας είναι με το δικό σας “μέρος" αφού εργοδότης του είστε εσείς.

Με τις γνώσεις και την πείρα του θα διεκπεραιώσει για σας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου χωρίς να ταλαιπωρηθείτε, χωρίς να χάσετε χρόνο, έχοντας δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο χρόνο χρειαστεί να επισκευαστεί το δικό σας & χωρίς να πληρώσετε για την επισκευή του αν είστε αναίτιος ή αν έχετε μικτή.

Μπορείτε αν θέλετε να δείτε μερικές λύσεις στο ΑΣΦΑΛΙΣΟΥ 24/7 (24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα): https://bit.ly/45taDQW 

Space
2866918
Footer
2866890

Επικοινωνήστε μαζί μας


  2106627892

  6934044844

  6996029949

 life@asfalizo.info

 sales@asfalizo.info

 sec@asfalizo.info

Που θα μας βρείτε!


Ακολουθήστε μας