OGIBiz Website

Menu
2864691
Main Description
2864797

Τι είναι ασφάλιση

Η Ασφάλιση, στα νομικά και τα οικονομικά, είναι μια μορφή διαχείρισης κινδύνου, που χρησιμοποιείται πρώτιστα για να προστατεύσει ενάντια στον κίνδυνο πιθανών οικονομικών απωλειών. Ιδανικά, η ασφάλεια ορίζεται ως η δίκαιη μεταφορά του κινδύνου πιθανής απώλειας από μια οντότητα σε άλλη, σε αντάλλαγμα μιας λογικής αμοιβής. Γενικά, είναι μία σύμβαση, στην οποία ένα συμβαλλόμενο μέρος συμφωνεί να πληρώσει για τις οικονομικές απώλειες ενός άλλου συμβαλλόμενου μέρους, ως αποτέλεσμα ενός διευκρινισμένου γεγονότος

(Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια)

Υιοθετήστε την προνοητικότητα, κάνοντας σήμερα ασφάλεια για την προστασία της υγείας ή της περιουσίας σας και βελτιώστε έτσι την ποιότητα της ζωής σας απαλλαγμένη από το άγχος της αβεβαιότητας του «ατυχήματος» όποιο και αν είναι αυτό με τις δυνατόν μικρότερες ψυχικές & υλικές απώλειες!

Horizontal Image Area
2864799

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ, Κάλυψη εξόδων νοσοκομειακής περίθαλψης στα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία

Δυστυχώς, η αδυναμία του κρατικού φορέα στην παροχή οργανωμένης & ποιοτικής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης αποτελεί μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.  Για το πιο απλό ως το πιο πολύπλοκο πρόβλημα, για προληπτικές εξετάσεις ή για θεραπευτική αντιμετώπιση, έχουμε την ανάγκη ενός φορέα υγειονομικής περίθαλψης, ο οποίος θα μας « αγκαλιάσει » και θα μας βοηθήσει να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και έγκαιρα.

  Η σωστή και ολοκληρωμένη φροντίδα, από την πρόληψη και τη διάγνωση μέχρι τη θεραπεία, απαιτεί ένα ευρύτατο και συντονισμένο φάσμα ιατρικών υπηρεσιών, που δεδομένου των συνθηκών μπορεί να εξασφαλιστεί ουσιαστικά μέσω ιδιωτικών ασφαλιστικών προγραμμάτων. Εξάλλου, επενδύοντας στην ιδιωτική ασφάλιση επενδύετε στην ποιότητα ζωής, ειδικά σήμερα που η συνδρομή σας στα προγράμματα υγείας είναι εξαιρετικά προσιτή.

Main Description
2864800

Γιατί να κάνω Ασφάλιση Υγείας;

Γιατί η υγεία είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με την αγορά ενός ασφαλιστικού προγράμματος αποφορτίζεστε από το άγχος του κόστους νοσηλίων και επικεντρώνεστε στη φροντίδα τόσο της δικής σας υγείας όσο και των δικών σας ανθρώπων με τον καλύτερο για εσάς τρόπο. Αποφεύγετε τη γραφειοκρατία (αναμονή, καθυστερήσεις…) είτε πρόκειται για ένα απλό παραπεμπτικό εξετάσεων, είτε για μια σοβαρή νοσηλεία. Απολαμβάνετε αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας.

Σας επιτρέπουν να επιλέγετε το επίπεδο νοσηλείας που επιθυμείτε, στα νοσηλευτικά ιδρύματα της δικής σας επιλογής, και όχι μόνο σε κρατικά όπου συνωστίζεται πολύς κόσμος.

 Σας επιτρέπουν να αναζητάτε ιατρικές υπηρεσίες αιχμής από ιατρούς & χειρουργούς της επιλογής σας, χωρίς ανησυχία ακόμη και για το ύψος των αμοιβών τους.

Σας παρέχουν Άμεση Υγειονομική Μεταφορά και Ιατρική Βοήθεια, με κάθε μέσο μεταφοράς, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Είναι προσιτά σε κόστος. Εάν για οικονομικούς λόγους αποφεύγετε να ασφαλιστείτε, αναλογιστείτε πόσο υψηλό θα είναι το κόστος αντιμετώπισης ενός ξαφνικού σοβαρού προβλήματος υγείας στην οικογένειά σας. Το προσιτό ύψος των ασφαλίστρων τριμήνου ή εξαμήνου είναι σίγουρα πιο οικονομική επιλογή. Το κόστος αυτό μπορείτε να το μειώσετε ακόμη περισσότερο επιλέγοντας ένα «πλαφόν» μέχρι το οποίο η Εταιρεία δεν καταβάλλει αποζημίωση.

Το ποσό αυτό, ναι μεν το πληρώνετε εσείς σε περίπτωση νοσηλείας σας, κερδίζετε όμως μία σεβαστή έκπτωση στα ασφάλιστρα που πληρώνετε κάθε χρόνο. Σας επιβραβεύουν με επιπλέον ποσό στην αποζημίωση, σε περίπτωση που κάνετε χρήση άλλου ταμείου ασφάλισης (δημόσιου ή ιδιωτικού). Σας προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε καταξιωμένους στο χώρο της υγείας ομίλους

Πότε να κάνω Ασφάλιση Υγείας;

Όσο νωρίτερα επιλέξετε να ασφαλιστείτε τόσο καλύτερα. Τώρα που είστε υγιής, καθώς τα τυχόν προβλήματα υγείας που παρουσιάζονται συχνότερα σε μεγαλύτερη ηλικία, αυξάνουν όχι μόνο το κόστος αλλά και την πιθανότητα απόρριψης ασφάλισης σας από την εταιρεία.

Horizontal Image Area
2864801

Συμπληρωματική σύνταξη στην ηλικία και στο ποσό που θέλετε.

Πόσο αναγκαία είναι η δημιουργία ενός προγράμματος ιδιωτικής σύνταξης;

Πριν δείτε την σχετική μελέτη ρωτήστε το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και θα σας αποτυπώσουν την κατάσταση με τον πιο πειστικό τρόπο ότι η σύνταξη του κύριου ταμείο μας δεν φτάνει δυστυχώς.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Main Description
2864802

Γιατί να ασφαλίσω το αυτοκίνητό μου με την συνεργασία διαμεσολαβητή και όχι μόνος μου στο internet;

Η ειδοποιός διαφορά της ασφάλισης μέσω ασφαλιστή σε σχέση με την απ’ ευθείας ασφάλισημέσωinternet, ή στο γκισέ κάποιας τράπεζας, ενέχει κατά τη γνώμη μας μεγάλους έως καταστροφικούςκινδύνους.

Ο ασφαλιστής σας θα σας αναλύσει το εύρος και το είδος των ασφαλιστικών καλύψεων & θα σας συμβουλέψει για τις πλέον χρήσιμες για την χρήση του αυτοκινήτου σας.

Θα αποφευχθούν λάθη που συνήθως γίνονται στην καταγραφή των στοιχείων σας λόγω απειρίας και μη γνώσης ασφαλιστικών όρων, γεγονός που στην ουσία σας καθιστά μερικώς ανασφάλιστο.

Θα σας προτείνει την οικονομικότερη και όχι την φθηνότερη ασφαλιστική εταιρεία για τις καλύψεις που θέλετε.

Θα σας υποδείξει νόμιμους τρόπους για να ασφαλιστείτε φθηνότερα και να αποζημιωθείτε από περιστατικό με βάση τον τρόπο, την περιγραφή που θα δηλωθεί στην ασφαλιστική, γιατί ο ασφαλιστής λόγω πείρας γνωρίζει πως πρέπει να διατυπώσει την δήλωση ατυχήματος, ώστε να αποφευχθούν οι εξαιρέσεις του ασφαλιστηρίου.

Επίσης ο ασφαλιστής σας είναι με το δικό σας “μέρος” αφού εργοδότης του είστε εσείς.

Με τις γνώσεις και την πείρα του θα διεκπεραιώσει για σας όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου χωρίς να ταλαιπωρηθείτε, χωρίς να χάσετε χρόνο & έχοντας δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο χρόνο χρειαστεί να επισκευαστεί το δικό σας & χωρίς να πληρώσετε για την επισκευή του αν είστε αναίτιος ή αν έχετε μικτή.

Πάρτε Προσφορά για το όχημα σας

Space
2864803
Footer
2864697

Επικοινωνήστε μαζί μας


  2106627892

  6934044844

  6996029949

 life@asfalizo.info

 sales@asfalizo.info

 sec@asfalizo.info

Που θα μας βρείτε!


Ακολουθήστε μας