Υγεία

Γιατί να κάνω Ασφάλιση Υγείας; Γιατί η υγεία είναι ό,τι πολυτιμότερο. Με την αγορά ενός ασφαλιστικού προγράμματος αποφορτίζεστε από το άγχος του κόστους νοσηλίων και επικεντρώνεστε στη φροντίδα τόσο της δικής σας υγείας όσο και των δικών σας ανθρώπων με τον καλύτερο για εσάς τρόπο. Αποφεύγετε τη γραφειοκρατία (αναμονή, καθυστερήσεις…) είτε πρόκειται για ένα απλό παραπεμπτικό εξετάσεων, είτε για μια σοβαρή νοσηλεία. Απολαμβάνετε αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας.

δειτε το βιντεο για την Υγεια

Σας επιτρέπουν να επιλέγετε το επίπεδο νοσηλείας που επιθυμείτε, στα νοσηλευτικά ιδρύματα της δικής σας επιλογής, και όχι μόνο σε συνεργαζόμενα. Σας επιτρέπουν να αναζητάτε ιατρικές υπηρεσίες αιχμής από ιατρούς & χειρουργούς της επιλογής σας, χωρίς ανησυχία ακόμη και για το ύψος των αμοιβών τους.

Σας παρέχουν Άμεση Υγειονομική Μεταφορά και Ιατρική Βοήθεια, με κάθε μέσο μεταφοράς, σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Είναι προσιτά σε κόστος. Εάν για οικονομικούς λόγους αποφεύγετε να ασφαλιστείτε, αναλογιστείτε πόσο υψηλό θα είναι το κόστος αντιμετώπισης ενός ξαφνικού σοβαρού προβλήματος υγείας στην οικογένειά σας. Το προσιτό ύψος των ασφαλίστρων τριμήνου ή εξαμήνου είναι σίγουρα πιο οικονομική επιλογή. Το κόστος αυτό μπορείτε να το μειώσετε ακόμη περισσότερο επιλέγοντας ένα «πλαφόν» μέχρι το οποίο η Εταιρεία δεν καταβάλλει αποζημίωση.

Το ποσό αυτό, ναι μεν το πληρώνετε εσείς σε περίπτωση νοσηλείας σας, κερδίζετε όμως μία σεβαστή έκπτωση στα ασφάλιστρα που πληρώνετε κάθε χρόνο. Σας επιβραβεύουν με επιπλέον ποσό στην αποζημίωση, σε περίπτωση που κάνετε χρήση άλλου ταμείου ασφάλισης (δημόσιου ή ιδιωτικού). Σας προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε καταξιωμένους στο χώρο της υγείας ομίλους

Πότε να κάνω Ασφάλιση Υγείας : Όσο νωρίτερα επιλέξετε να ασφαλιστείτε τόσο καλύτερα. Τώρα που είστε υγιής, καθώς τα τυχόν προβλήματα υγείας που παρουσιάζονται συχνότερα σε μεγαλύτερη ηλικία, αυξάνουν όχι μόνο το κόστος αλλά και την πιθανότητα απόρριψης ασφάλισης από την εταιρεία.